Ankara vizesi hakkinda hersey

Just another WordPress.com weblog

Ankara Antlaşması için başvuru şartları nelerdir?


A –  Yeni bir iş kurmak veya serbest meslek sahibi olarak çalışmak için;

-Kendi işinizi kurup yürütmenize yetebilecek kadar parayı İngiltere ye getiriyor olmanız,

-Yapacağınız veya kuracağınız işin gerçekçi olarak sizi ve varsa size bağlı olarak yaşamlarını sürdüren aile üyelerini gelindirecek oranda, sizi is aramaya itmeyecek bir seviyede size maddi gelir sağlayacağını göstermeniz gerekmektedir.

B  –  Halihazırda çalışmakta olan bir işyerini devralıyorsanız veya ortak olarak giriyorsanız;

-İsletmenize yatıracak kendi paranızı İngiltere`ye getiriyor olmanız,

-İsiniz dolayısıyla oluşabilecek sorumluluklarınızı maddi anlamda karşılayabilecek durumda olmanız olduğunuzu belgelemeniz,

-İsinizden veya devraldığınız isletmeden size düsen kar payının siz ve size bağlı olarak yaşamlarını sürdüren alge bireylerinin geçimini, sizi bir is aramaya zorlamayacak şekilde, sağladığınızı göstermeniz,

-İsinizin yönetiminde ve yürütülmesinde aktif olarak rol aldığınızı göstermeniz,

-Yapacağınız yatırım ve sağlayacağınız servisler için hakikaten bir ihtiyaç bulunduğunu göstermeniz,

-Devraldığınız veya alacağınız işyerinin önceki yıllara ait onaylı muhasebe kayıtlarını sağlamanız,

-Ortaklığınızın veya işyeri devrinin ustu kapalı bir işçilik anlamına gelmediğini göstermeniz gerekmektedir.

Haziran 28, 2009 - Posted by | Ankara Antlaşması Vizesi arsiv

Henüz yorum yapılmamış.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: