Ankara vizesi hakkinda hersey

Just another WordPress.com weblog

Ne kadar sermayem olması gerekiyor?


Asgari sermaye şartı yok. Ankara antlaşmasından yararlanmak üzere İngiltere`de serbest meslek sahibi olarak kendi işinizi kurmak ve çalışmak istiyorsanız, normalde İngiltere ye İngiltere ye is amaçlı gelen kiklerden istenen £200.000.00 minimum sermaye şartı Türk vatandaşlarının yapacakları vatandaşlara Ankara Antlaşması’na binaen uygulanmıyor. Dolayısıyla Türk vatandaşlarının yapacakları başvurular için öngörülen ve uygulanan asgari bir sermaye şartı yoktur.

Sermayenizin sizin yapmayı planladığınız işi kurmanıza ve yürütmenize ve para kazanıncaya kadar sizin yasam giderlerinizi karşılayabilecek bir miktar olması yeterli. Bu miktarda sizin yapmayı istediğiniz işin niteliğine göre farklılık gösterecek olup tamamen buna bağlıdır. Dolayısıyla, başvurunuz sadece sermayeniz az diye reddedilemeyecektir.  Ancak, sermayenizin yapmayı planladığınız işi yapmanızı sağlayacak oranda gerçekçi bir miktar olması gerekmektedir.

Haziran 28, 2009 - Posted by | Ankara Antlaşması Vizesi arsiv

Henüz yorum yapılmamış.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: